stefanammerlaan

Photographer Male Amsterdam, Noord–Holland, Netherlands My MM URL: http://www.modelmayhem.com/ammerlaan
Mayhem # 1130895

About Me

Biografie Stefan Ammerlaan

Na het behalen van zijn diploma aan de Koninklijke Kunstacademie voor Fotografie en Fototechniek in Den Haag, begon Stefan Ammerlaan in 1988 zijn loopbaan als beroepsfotograaf. Stefan heeft eerst enkele jaren ervaring opgedaan bij toonaangevende Nederlandse fotografen waarna hij in juli 1988 zijn eigen bedrijf startte. Hij werd al snel ontdekt als zeer ambitieuze en succesvolle fotograaf waardoor hij in korte tijd een goede naam opbouwde.

Zijn fotografische producties worden onder andere vervaardigd voor reclamecampagnes, brochures, billboards, kalenders en advertenties voor auto’s,mode, lingerie, fietsen, sieraden, horloges, de reiswereld en huidverzorging& make-up.
Stefan wordt verder gevraagd voor portretfotografie van o.a. artiesten, politici, bekende Nederlanders, leden van Raad van Bestuur en directies. Daarnaast geeft Stefan regelmatig workshops, masterclasses en lezingen. Als art-director wordt hij veelal betrokken bij het bedenken en uitwerken van concepten voor toonaangevende reclamecampagnes.

Inmiddels heeft Stefan een indrukwekkende nationale en internationale klantenkring opgebouwd. Klanten zijn o.a. Spyker Cars, McGgregor, Nike, Mexx, Van Gils, Cartier, Joop van den Ende Theater Producties, Piet Boon, Philips, Endemol, Spa, The Gay Group, Yves Rocher, Keune, Batavus, Koga Miyata, Audi, Volkswagen, Life Fitness, Corendon en de Koninklijke Luchtmacht.

Stefan ontving diverse nominaties en won diverse prijzen, zoals de Kodak Portretprijs, BFN Produktfotografie Award, Nieuwkomend talent Award, en de Internationale Lucy Awards in de categorie Fine Art en Book. Zijn werk is o.a. geëxposeerd geweest New York, Berlijn en Parijs.

Zijn fotografische werk blinkt uit in een zeer hoogwaardige kwaliteit, creatieve en verrassende composities, met een ongekend gevoel voor pure schoonheid.

Zijn grootste ambitie is om ooit nog eens een echte Hollywood film te produceren.

Credits

Have you worked with stefanammerlaan? Add Credits for stefanammerlaan! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment