pure-innocence

Model Female Houten, Utrecht, Netherlands
My Website: Facebook
My MM URL: http://www.modelmayhem.com/TammyThunderstruck
Mayhem # 1439529

About Me

-vanwege studie momenteel wat minder tijd om model te staan, voor een leuk concept maak ik graag een uitzondering!!

Tamara.

Ik ben Tamara, 22 jaar oud en ik woon in het midden van het land. Ik doe nu ongeveer 5 jaar modellenwerk, en heb ervaring met studio en locatieshoots, en sta model voor zowel hobby- als professionele fotografen. Ik heb tijdens Rotterdam Loves Burlesque 2010 ook catwalk gelopen. Ik ben o.a. een vast model voor de merchandise van de Amerikaanse band Autumns Eyes.

Mijn haar is op dit moment lichtblond tot mijn schouders, met een schuine lok. Ik heb clip-in extensions die precies dezelfde kleur zijn als mijn eigen haar, dus de fotograaf heeft de keuze uit schouderlengte of lang haar.
Ik heb 4 piercings, beide oren zijn gepierced en ik heb een spiderbite piercing (2 piercings naast elkaar aan de linkerzijde van mijn onderlip). Deze kunnen voor een shoot uitgedaan worden.

Ik doe graag shoots met een apart thema. Als je een idee hebt, gewoon een berichtje sturen en dan komen we er vast wel uit, eventueel met wat hulp van een stylist of kennis die ons aan de gewilde kleding kan helpen.

Thema's die ik nog erg graag wil doen zijn Mermaid, Steampunk, Pin-up/burlesque en sprookjes. Natuurlijk zijn andere concepten ook zeer welkom.

Verder heb ik een kledingkast met een aantal aparte kledingstukken waaronder een zwart satijnen baljurk, verschillende corsetten, japans lolita-jurkje met accessoires, een japans schooluniform, een piratenoutfit, middeleeuwse outfit met jachtboog en meer.

reiskosten: buiten Utrecht vraag ik mijn reiskosten vergoed. Voor een leuk concept dat een uitbreiding voor mijn portfolio zou zijn werk ik op TFP basis, voor standaard/portfolio werk vraag ik een kleine vergoeding. stuur me een berichtje en dan komen we er vast uit. Ik kan mijn eigen make-up doen, maar werk ook graag samen met een MUA.
Ik kijk er naar uit samen te werken!

Credits

Have you worked with pure-innocence? Add Credits for pure-innocence! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment