DutchSpirit

Clothing Designer Male Arnhem, Gelderland, Netherlands
Mayhem # 1561984

About Me

Dutch Spirit is al jaren nummer 1 in duurzame mode. Mode gemaakt met zorg voor mens, dier en milieu. Duurzame mode zonder concessies te doen in kwaliteit, vakmanschap en uitstraling. Eerlijke mode bestemd voor de bewuste consument!

Duurzame mode

Momenteel vindt er in Nederland een omslag plaats in bewust leven. Veel bedrijven stellen zich ten doel maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Mensen kopen bewuster en kiezen voor duurzame producten. Kinderarbeid wordt niet meer oogluikend geaccepteerd.
De kleding van Dutch Spirit wordt geproduceerd volgens fair trade, eerlijke arbeidsomstandigheden en lonen, geen kinderarbeid. Daarnaast reduceren en compenseren wij de CO2 uitstoot tijdens het gehele proces via Trees for Travel. En natuurlijk zijn onze materialen met zorg geselecteerd en van duurzame kwaliteit.

Meesterschap

De collectie van Dutch Spirit geeft uiting aan een bewuste en duurzame aankoop. Te zien aan het groene knoopsgat in het revers. Maar ook te zien aan de voering van natuurlijke viscose die is ingeweven met de rechten van mens, dier en milieu. Of de knopen die gemaakt zijn van parelmoer. Tenslotte wordt onze collectie gemaakt van prachtige hoogwaardige stoffen. De kostuums,colberts, broeken en accessoires kennen de hoogste eisen op het gebied van ontwerp en vakmanschap. Samen met onze producenten staan wij garant voor kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid.

En we doen meer!

Dutch Spirit is niet alleen een modelabel op duurzame basis maar ook een ontwikkelaar van duurzame oplossingen. Zo wordt er momenteel gewerkt aan de productie van kleerhangers op papierbasis en kledinghoezen van bio-based plastics. Tevens worden nieuwe stoffen ontwikkeld op natuurlijke basis. Alles voor een beter milieu.

Naast onze mannencollectie heeft Dutch Spirit ook een prachtige duurzame vrouwenlijn.

Dutch Spirit, fair trade, fair price! Een eerlijke prijs voor onze grondstoffen-leveranciers, voor de producenten, voor ons als duurzaam modemerk en voor onze klanten.

Dutch Spirit, Nieuwstraat 54, 6811 HX Arnhem
Contactpersoon: Erik Toenhake
www.dutchspirit.com

Credits

Have you worked with DutchSpirit? Add Credits for DutchSpirit! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment