Avramovic Tijana

Makeup Artist Female Belgrade, Central Serbia, Serbia
Mayhem # 1778370

About Me

Profesionalni sminker Tijana Avramovic ;)
06.04.1983. godine u Beogradu rodjena je Tijana Avramovic.Od malih nogu pokazivala je sklonost prema crtanju, koje je kasnije uz pomoc maste i mamine sminke, ispoljavala kroz ulepsavanje svojih i maminih drugarica. Tokom odrastanja njena ljubav prema sminki je rasla, a zelja da postane profesionalac u svom poslu je bivala sve veca i veca.
Prvi korak u ostvarenju njenih snova bio je upis u Srednju skolu za negu lepote, a uporedo sa skolom zavrsila je i Kurs sminke Romea Gorle, najpoznatijeg italijanskog sminkera iz Milana, i dobila CIDESKO diplomu, jednu od najpoznatijih u svetu.Bila je ucesnik na raznim sajmovima kozmetike a kasnije i takmicar na takmicenjima sminkera Srbije i Crne Gore. Dobitnik je preko deset nagrada za prvo mesto na takmicenjima.
Odmah po zavrsetku srednje skole svoje prvo radno iskustvo stekla je kroz cetiri godine rada kao sminker na Televiziji Pink gde je sminkala mnoge poznate licnosti.
Sa svojim radnim iskustvom nastavlja kao sminker i promoter palete proizvoda kozmeticke kuce Seventeen, a kasnije i kozmeticke kuce Pupa gde je stekla nova radna iskustva u svom poslu i postala majstor svog zanata.
Kako su godine odmicale Tijana je resila da se osamostali i da pokusa da ostvari svoj san a to je da otvori svoj mali salon. U njemu mozete pronaci sve vrste sminkanja pocevsi od sminke za vencanje, vecernje sminke, dnevne sminke, sminke za maturske veceri, scenske sminke i body arta.

Credits

Have you worked with Avramovic Tijana? Add Credits for Avramovic Tijana! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment