Estanna

Clothing Designer Female Apeldoorn, Gelderland, Netherlands Estanna
Mayhem # 2517587

About Me

Hier komt binnenkort Estanna lingerie.

Estanna is een nieuwe webwinkel in lingerie dat maar één doel voor ogen heeft; Nederland veroveren. Lingerie vormt de basis waarop de vrouw haar persoonlijkheid bouwt en tot haar intiemste kledingstukken behoort. De keuze van lingerie beïnvloedt haar houding en zet de toon voor wat volgt of dat nu op haar werk is of tijdens een romantisch etentje. Mooie lingerie met een perfecte pasvorm geeft een vrouw zelfvertrouwen en dat is onze missie.

Estanna gives you confidence by the perfect fit and variety.

Gezocht: 
Aantal modellen voor een testshoot. Wat voor shoot? Het betreft een lingerieshoot & beenmode. 

Waarvoor? 
We gaan in onze studio een aantal product & sfeerfoto's schieten met een aantal concepten die we straks met onze eigen modellen voor onze site gaan gebruiken. 

Waarom meedoen? 
Dit is een mooie kans om een aantal mooie foto's ter aanvulling op je portfolio te krijgen. Veel modellenbureaus zien dit graag in je portfolio en vooral als beginnend is dit een mooi aanvulling. 

Waar is de locatie? 
Hou er wel rekening mee dat de shoot in Almelo plaats vind.    

Vergoeding is op basis van TFP. 

LET OP!!! Daarnaast zoeken we nog 1 model die we straks nodig hebben voor onze betaalde opdrachten dus dit is ook tegelijkertijd een casting.

Voor aanmelding stuur ons een berichtje via MM of via onze site Estanna.nl. Na aanmelding krijg je een bericht van ons of we je kunnen gebruiken.

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment