Carmen1989

Model Female Arnhem, Gelderland, Netherlands
My MM URL: http://www.modelmayhem.com/carmen1989
Mayhem # 2978232

About Me

Hello,
My name is Carmen and I'm 23 years old and live in the Netherlands. I don't have so much experience but I like to stand before the camera and learn much more about it. I do enjoy modeling and maybe we could create some nice work.
If you are interested you can always send me a message.

Ik ben Carmen en op dit moment 23 jaar oud. Ik ben erachter gekomen dat ik het best leuk vind om op foto's te staan en wat leuk werk te maken. Ik heb enige ervaring met fotoshoots en vind het leuk om hier nog wat meer mee te oefenen. In mijn vrije tijd dans ik regelmatig en ben vrij lening. Wellicht dat dit voor bepaalde poses/ideeën bruikbaar kan zijn. De visagie heb ik tot nu toe altijd zelf gedaan. Ik beschik over een uitgebreid assortiment make-up aangezien ik ooit eens met het idee gelopen heb om visagist te worden.

Ik vraag geen vergoeding, maar ben wel enigszins kieskeurig met het uitzoeken van mijn shoots. Ik sta open voor verschillende dingen du heb je een leuk of creatief idee voor een shoot dan hoor ik het graag en wie weet gaan we eens samen foto's maken.

Credits

Have you worked with Carmen1989? Add Credits for Carmen1989! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment