Marco van horck

Photographer Male Kerkrade, Limburg, Netherlands
My MM URL: http://www.modelmayhem.com/marcovanhorckfotografie
Mayhem # 1502821

About Me

Hoi

Een van mijn grote hobby's is fotografie. Ik ben heel erg bezeten van het fotografeervirus zodat ik al heel wat foto's gemaak heb. Het is eigenlijk schilderen met licht en ik vind het schitterend om te doen. Daarnaast doe ik ook een beetje aan fotobewerking om soms dat extra tintje of sfeertje mee te geven aan een foto. Ik fotografeer graag mensen ,dus ik hou me bezig met modelfotografie in alle stijlen. Ik vind het mooi om mensen zo te fotograferen dat het een speciale sfeer krijgt en dat men dan dat wouw effect heeft, of het vastleggen van de liefde en de passie die een stel uitstraalt.
Dus..........Mensen die eens een shoot willen doen, binnen of buiten ,op een lokatie in nader overleg ,ik hoor het graag.
Ik gebruik dan zelf het werk met (jouw toestemming) ook voor mijn portofolio. Heb je interesse, neem kontakt op en vraag voor meer info over enventuele kosten ,en hoe ik te werk ga, en misschien heb je ook al een idee over lokatie, stijl ,enz.... Zelf heb ik ook al een aantal ideeën. Wellicht spreken deze je ook aan. Wellicht dat we dan een afspraak kunnen maken...!?!
voor MEER FOTO"S kijk zeker eens op mijn facebook !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http: https://www.facebook.com/marco.horckfotografie

Groet Marco.

Credits

Have you worked with Marco van horck? Add Credits for Marco van horck! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment