US
METRIC

Details

Model Mayhem #:
819586
Last Activity:
Aug 13, 2011
Experience:
Some Experience
Compensation:
Depends on Assignment
Shoot Nudes:
No
Joined:
Sep 18, 2008
Age:
40
Height:
5' 5"
Weight:
119 lbs
Bust:
32"
Waist:
25"
Hips:
36"
Cup:
B
Dress:
3
Shoe:
6.0
Ethnicity:
Skin Color:
Tanned
See More Details
Eye Color:
Brown
Hair Length:
Long
Hair Color:
Brown
Tattoos:
n/a
Piercings:
n/a

About Me

MY NAME IS JEFFENOR JONS (pronounced like Jeff and Eleanor), I AM A MODEL LOOKING FOR WORK AND A WAY TO MAKE CONNECTIONS, THUS THIS PROFILE.
AS A TEENAGER AND YOUNG ADULT I HAVE MODELED IN SEVERAL RUNWAY FASHION SHOWS AND HAIR SHOWS IN BOSTON AND RHODE ISLAND. I ALSO WAS USED BY BOSTON CASTING AS AN EXTRA IN SEVERAL MOVIES FILMED IN BOSTON SUCH AS "THE GAMEPLAN" SATRRING DAWAYNE "THE ROCK" JOHNSON, AND "MYSTIC RIVER" STARRING SEAN PENN.
I ALSO HAVE HAD THE PRIVILEDGE TO STAR AS THE PRINCIPLE IN A COUPLE OF MUSIC VIDEOS SHOT IN NEW YORK. I CURRENTLY HOST A WEEKLY VIDEO COUNTDOWN IN BOSTON WHICH AIRS ON LOCAL TELEVISION ON 617LIVE.TV.
MY GOAL IS TO MEET DIFFERENT PHOTOGRAPHERS, MAKEUP ARTIST AND STYLIST, WITH DIFFERENT IDEAS THAT ENHANCE AND SHOW MY VERSITILITY. ULTIMATELY I WANT TO USE MODELING AS A STEPPING STONE INTO THE ENTERTAINMENT INDUSTRY, HOW DO YOU DO THAT? YOU GET NOTICED. HOW DO YOU GET NOTICED? HARD WORK AND DETERMINATION!!! LET'S WORK!! I'M TIRED OF BEING ON TONS OF FLYERS THAT END UP IN THE TRASH EVENTUALLY!! LOL! 
SCREAM @ ME!

JEFFENOR JONS

Verified Credits (0)

Worked with Gyps? Share your experience and become verified!
Add Credits