Jan Hooftman

Photographer Male Almelo, Overijssel, Netherlands
My MM URL: http://www.modelmayhem.com/windows
Mayhem # 3020434

About Me

Hallo,

Ik ben een amateur fotograaf op professioneel niveau en woon in Almelo, ik richt me o.a. op modellen, portret en dramafotografie. Zowel in de studio als op buitenlocaties bijvoorbeeld in oude fabrieken maar elke fotogenieke omgeving komt in daarvoor aanmerking.

Ik heb altijd interesse in modellen die een toegevoegde waarde zijn voor mijn portfolio. Ik wil meewerken aan jouw portfolio op basis van TFP.

Heb je ervaring of gevoel voor expressie, drama en choreografie dan heb je bij mij een pré. Ik heb ervaring in het begeleiden aan aansturen van modellen om tot een goed eindresultaat voor jouw portfolio te komen.

Sinds oktober 2015 heb ik in Almelo beschikking over en grote studio van 120 m² waar in ik volop kan stoeien met licht en composities. Mij studio apparatuur is mobiel zodat ik ook op buitenlocaties kan werken.

Wil je een shoot met me wil doen ? dan ontvang ik graag een paar foto’s van jouw zodat ik weet wie ik voor heb. Ik vind het prettig als je zelf ook aan geeft wat je leuk vindt.

Een prettige sfeer en een soepele communicatie beïnvloeden mede het eind resultaat van de foto. Wil je iemand meenemen is dat prima. Voordat we wat afspreken is een korte telefonisch kennismaking wenselijk.

Groet,

Jan

Credits

Have you worked with Jan Hooftman? Add Credits for Jan Hooftman! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment