Jan Hooftman

Photographer Male Almelo, Overijssel, Netherlands
My MM URL: http://www.modelmayhem.com/windows
Mayhem # 3020434

About Me

Ik ben een amateur fotograaf op professioneel niveau en woon in Almelo, ik richt me o.a. op modellen en portretfotografie. Zowel in de studio als op locatie buiten, bijvoorbeeld in oude fabrieken maar elke fotogenieke omgeving komt in aanmerking.
Ik ben altijd op zoek naar modellen die een toegevoegde waarde zijn voor mijn portfolio en wil ik meewerken aan jouw portfolio op basis van TFP Heb je ervaring of gevoel voor expressie, drama en choreografie dan heb je bij mij een pré.
Ik beschik over een kleine professioneel ingericht studio aan huis daarbij is een ruimte voor het modellen om zich om te kleden of op te kunnen maken. Mij studio apparatuur is mobiel zodat ik ook op buitenlocaties kan werken
Ik werk als volgt: De eerste shoot laat ik ter kennismaking het model kleding meenemen wat ze zelfs het leukst en prettigst vindt. Nadien als we wat kennis met elkaar hebben gemaakt kunnen we wat gerichter gaan werken als er een klik tussen ons is. Een selectie van de foto’s die heb gemaakt van het model zend ik met Wetransfer naar je toe.

Credits

Have you worked with Jan Hooftman? Add Credits for Jan Hooftman! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment