Miss-hilton Female Model
US
METRIC

Details

Model Mayhem #:
1364562
Last Activity:
Oct 01, 2010
Experience:
Some Experience
Compensation:
Any
Shoot Nudes:
Yes
Joined:
Sep 07, 2009
Age:
27
Height:
1' 6"
Weight:
121 lbs
Bust:
0"
Waist:
55"
Hips:
0"
Cup:
B
Dress:
n/a
Shoe:
7.0
Ethnicity:
No Answer
Skin Color:
White
See More Details
Eye Color:
Blue
Hair Length:
Long
Hair Color:
Blonde
Tattoos:
n/a
Piercings:
n/a
Genres:
n/a

About Me

Thank you for checking out my profile!

My name is Samantha and I am 20 yrs old.
Im a fun loving and outgoing girl.
(Sometimes a little wicked and freakish)
I model for fun, But its important for me to have good results as well so I dont shoot with everyone on TFP/TFC sorry for that, but when you want to shoot with me you can ask my price...
I Love to do the bizar kind of shoots and love to make some sexy photo's as well.
Anything that is outside of the box.
Would love to do more shoots!
Please leave me a PM and I will respond as quick as possible!
Thank You!
For any questions dont hesitate to PM me!

Verified Credits (0)

Worked with Miss-hilton? Share your experience and become verified!
Add Credits

Tags

Glamour Foto Design · Photographer

Tot morgen in de studio!
Leuk!

08-29-2010
Michelle Aimee · Photographer

Hoi Samantha!

Ik ben een fotografe van 26 jaar, in 2008 afgestudeerd aan de kunstacademie en ik werk nu voor mezelf en in opdracht. In opdracht doe ik veel portret- en modefotografie, en in mijn vrije werk varieert het wat ik fotografeer. Mijn website is: michelleaimee.com.
Dit jaar ga ik deelnemen aan het fotofestival Breda Photo. Hiervoor ga ik nieuwe foto s maken en zoek ik ook nieuwe modellen. Ik heb op modelmayhem gekeken of ik geschikte modellen zag, en zo kwam ik bij jou uit. Ik zou het super vinden als je voo rmij zou willen poseren.
Het thema van de expositie is Tilt, en ze vroegen aan mij of ik iets kon met het concept virtuele realiteit. Ik wil foto s gaan maken die een iets te maken hebben met hyves en facebook. Ik vind het namelijk heel fascinerend dat zoveel mensen daarop te vinden zijn en alles met iedereen delen (ik doe dat ook). Wat mij altijd opvalt op hyves en facebook is dat er veel typisch hyves en facebook foto s te vinden zijn. Modellen kijken op een bepaalde manier, vanuit een bepaalde hoek op de foto s en ze zien er allemaal heel knap en mooi en fancy opgemaakt en aangekleed uit...maar het is helemaal niet zoals het in realiteit is...als we in gewone spijkerbroeken lopen ;)
De foto die ik wilde gaan maken moet een soort hele vreemde hyves foto maken. Ik vraag je dan om zo heel fancy aangekleed en opgemaakt te komen, en dan te poseren alsof je op zo n hyves foto staat (als je mee wil werken krijg je nog veel meer info en zal ik allemaal voorbeelden sturen). Dan wil ik ergens op het plattenland een foto gaan maken, in een super natuurlijke setting. Dan wil ik dat je op de foto gaat met een meisje die zelf helemaal geen make-up opheeft en ook geen kleren aanheeft. Dus een soort contrast in werelden. De fancy hyves en facebook wereld waarin iedereen knap en mooi is (dat ben jij dan) en jij wordt dan op de foto gezet naast een naakt onopgemaakt meisje met ook beetje boersig uiterlijk. En dan wil ik dat fotograferen op het platteland ergens.

Ik heb in het totaal 4 vrouwen nodig en heb nu ongeveer 15 vrouwen aangeschreven, dus ik kan niet met zekerheid zeggen als je mee wil doen of je uiteindelijk ook mee kan doen, ik maak uiteindelijk een selectie en probeer 4 hele verschillende type vrouwen te krijgen.

De shoot vindt plaats op 14 augustus vanaf een uur of 12.00 13.00 tot ongeveer 17.00 18.00. Ik woon en werk in Nijmegen, daar zal de shoot ook plaatsvinden. Je krijgt alle kosten vergoed, en je krijgt natuurlijk ook alle foto s. Ik kan je niet per uur betalen...daar is helaas geen geld voor. Maar eigenlijk alle mensen die met me hebben gewerkt tot nu toe vonden dat altijd een hele leuke ervaring!

Lijkt het je leuk om mee te werken mail me dan terug op mijn emailadres: [email protected] Ik ben nu op vakantie (kreeg deze opdracht terwijl ik op het strand lag) dus ik kan niet vaal mijn email checken. Als je graag wil meewerken zou het handigste zijn als je me een mailtje en een smsje stuurt op het nummer: 0642220910

08-03-2010
Bodyworkx · Photographer

Dank voor the add Samantha!
Grtz. Kees

07-15-2010
Rodney Julian Pictures · Photographer

Hot & Sexy !! Would Love to Shoot SomeDay !!

07-10-2010
Photo Art-Fashion · Photographer

Hoi Samantha,

Dank voor je reactie.
Je hebt zelf ook een aantal mooie in je pf. Maar kan vast nog wel wat bij :-)

Grtz.
Peter

07-09-2010


Toggle Worksafe Mode: On | Off


Disclaimer: All casting calls on our site are posted by third parties and not by us. We are not a talent agency and we do not endorse or recommend any agency, company or individual that posts a casting call on our site. We do not verify the legitimacy, accuracy or currency of any casting notice posted on our site. Please refer to Member Safety and Avoiding Scams before deciding to work with any individuals on the site. If you notice any suspicious activity, please report such activity to us immediately at [email protected]. By using this site, you agree to be bound by our Site Rules, Terms, Privacy Policy and Cookie Policy.