Forums > Events > EAPH meets MAAS

Photographer

EAPH - Gert Jan van Noorden

Posts: 1

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands

EAPH meets MAAS

Een wel overwogen samenwerking tussen twee topfotografen, met als doel:  F###ng gave en bizarre fotoshoots te organiseren, met als rode draad,... creativiteit en kwaliteit. Robbert Maas en Gert Jan van Noorden slaan de handen ineen, vast besloten om in FotoNederland stof te doen opwaaien.

Robbert Maas beschikt over een luxe landelijke top fotolocatie. Populair onder vele fotografen die daar van verre heen reizen om daar hun fotoshoots of workshops te doen, zowel binnen als buiten. Kenmerkend voor Robbert en zijn locatie is de gezellige gastvrijheid die hij biedt alsmede de accommodatie waar lekker luxe en lui overnachten zelfs tot de mogelijkheden behoort. En uh,. o ja,.. Robbert kan ook heel lekker koken. www.robbertmaas.nl

Gert Jan van Noorden heeft onlangs midden in hartje Rotterdam The EAPH Store Two geopend en kort daarna zijn nieuwe expositie Wet Dreams die daar te zien is. The EAPH Store Two is de enige store / galerie in heel Rotterdam die zich louter bezig houdt met Erotic Art Photography (EAPH) en biedt ook een unieke locatie voor fotoshoots met Art Works van de populaire Graffiti groep LastPlak. Daarnaast beschikt Gert Jan over een bijzondere lichtset waar je hele aparte dingen mee kunt doen. www.eaph.nl  en www.gertjanvannoorden.com

Je raad het al EAPH meets MAAS,.. we gaan bij Robbert shooten,... MAAS meets EAPH,... we gaan bij Gert Jan shooten.


EAPH meets MAAS part 1

Op maandag 21 oktober staat de eerste shoot gepland en dit gaat al meteen een bijzondere worden want we hebben er een echte ster bij!
Jean d’Anvers www.jeandanvers.be was na het horen van onze plannen meteen zo enthousiast dat hij besloot om mee te doen en daar zijn we best wel blij mee. We zijn op dit moment ook in bespreking met een zeer bekende en geliefde Nederlandse dame om het plaatje compleet te maken. Daar kunnen we nu nog niks over verklappen, dat is nog lekker een verrassing.

En,... we gunnen onze trouwe FacebookFans de unieke kans om deze shootdag bijna ”Live” mee te beleven met een unieke actie. We hebben nog een extra fotograaf die van deze dag inclusief de voorbereidingen een leuke fotoreportage maakt die,.. niet achteraf maar,... op de dag zelf heel erg frequent ge-update wordt in een speciaal daarvoor aangemaakt FB-Foto-album. Aangezien ons gezamenlijk team een groot netwerk heeft,.. kan dit best wel een een hele vette pr actie worden.

Maar,... we zijn nog niet helemaal compleet. Voor deze bijzondere fotoshoot zoeken we nog twee of drie vrouwelijke modellen die zin hebben om hier aan mee te werken en organiseren we hiervoor onder leiding van Dijana de Gier www.the1stimpressionagency.com een casting dag  Heb je zin om met dit topteam samen te werken lees dan onderstaande punten goed door en kom dan naar deze casting dag met je portfolio onder je arm, presenteer jezelf en verras ons.

1 – Je bent beschikbaar op de shootdag, maandag 21 oktober ‘s middags en ‘s avonds.
2 – Je bent minimaal 18 jaar.
3 – Je kunt zelfstandig naar de locatie komen (Vught).
4 -  Je hebt geen probleem met sexy lingerie glamour stijl. Topless is geen must maar wel een beetje een pré.
5 – We werken met contract welke vtv op de casting dag ter inzage ligt.
6 – Foto’s worden in overleg met de modellen zelf geselecteerd. Je hebt natuurlijk zelf ook inspraak in welke foto’s wel of niet op het www terecht komen.
7 – Ideeën en thema’s voor de shoots worden op de casting dag uitgelegd en creatieve ideeën die je zelf aan kan dragen zijn welkom.
8 – Basis voor deelname aan de fotoshoot is IDZVEK en dat is GeeJees voor: Ieder Draagt Zorg Voor Eigen Kosten. Niemand verdient iets aan deze shoot.
9 – De casting dag is op zaterdag 12 oktober vanaf 15:00u in The EAPH Store Two,  Gouvernestraat 7, Rotterdam.
10 – Voor aanmeldingen of meer informatie neem contact op met Dijana de Gier,   [email protected]


Have fun,.. wees creatief tot op de casting dag.

Dijana de Gier
Gert Jan van Noorden
Jean d’Anvers
Robbert Maas

Oct 05 13 03:30 am Link