Bloempje

Model Female Tilburg, Noord–Brabant, Netherlands
Mayhem # 1400722

About Me

Hey!

Mijn naam is Ayla en ik ben 21 jaar oud. Mijn ervaring als model is gering. Fanny van Poppel heeft enige tijd geleden foto's van mijn gemaakt en sindsdien kriebelt het bij mij. De foto's zijn zo goed uitgepakt dat ik graag meer foto's van mezelf wil hebben.
Ik sta voor veel gekke dingen open.
Ik wil graag op TFP/TFCD basis werken om mijn portfolio uit te breiden.
Ik ben 1.78, weeg tussen de 60 en 64 kilo. Verdere informatie vind je onderaan deze pagina.
Verdere bijzonderheden; ik heb dreads! Tot op schouderlengte ongeveer. Je kan heel veel met mijn dreads doen maar afknippen of uitkammen is natuurlijk niet mogelijk!

Ik zelf borrel ook altijd wel met ideeën voor shoots.. Zo zou ik graag eens een onderwater shoot willen doen. Een mooie plek vinden met helder water (misschien gewoon een zwembad gezien de helderheid van wateren in Nederland ;) ) en dan maar foto's maken! Ik hou echt van water en voel me in water ook heel vrij, dus iemand interesse om dat eens vast te leggen?

Laat het me weten!

Liefs Ayla

EEN BERICHTJE VOOR IEDEREEN: IK BEN VAN 22 MAART TOT EIND JUNI NIET MEER IN NEDERLAND. VOOR MIJN AFSTUDEERPROJECT GA IK NAAR ECUADOR OM DAAR TE WERKEN IN DE INSTITUTO MARIANA DE JESUS. IK HOOP DAN IN JULI AF TE STUDEREN. OMDAT IN HET APPARTEMENT NAUWELIJKS STROOM IS, HEB IK MAAR WEINIG KANS OM TE REAGEREN OP BERICHTJES. ALS JE EEN IDEE HEBT EN JE WIL MET MIJ WERKEN: SUPER! MAAR IK NEEM PAS CONTACT MET JE OP ZODRA IK WEER IN NEDERLAND BEN!
MAAR MAIL VOORAL ALS JE INTERESSE HEBT!

BEDANKT EN MISSCHIEN TOT ZIENS!
LIEFS!

Credits

Have you worked with Bloempje? Add Credits for Bloempje! >>

What is this?

Credit Notes

Fanny van Poppel #858632

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment