svenzovoorts

Photographer Male Hilversum, Noord–Holland, Netherlands My MM URL: http://www.modelmayhem.com/svenzovoorts
Mayhem # 1611416

About Me

hoi

Ik ben Sven, een documentair fotograaf met liefde voor modelfotografie. Mijn interesse ligt met name bij mensen, maatschappelijk leven, uiting van identiteit, intimiteit en uniformiteit. Hiervoor werk ik voornamelijk op locatie, doe veel met straatfotografie maar ben ook altijd benieuwd naar de persoonlijke omgeving van mensen.

Naast de documentaire richting heb ik al jaren een fascinatie voor de mogelijkheden van de studio en modelfotografie. Deze passie komt vooral voort uit de beeldhouwkunst en is voornamelijk gericht op vorm en compositie. Ik werk hierbij veel met naakt.
Op het moment wil ik graag een brug slaan tussen deze twee werelden. enerzijds de verhalende documentaire kant, waarin de mens als identiteit centraal staat en anderzijds de kant van de vorm en compositie.

In mijn foto's ben ik niet op zoek naar een schoonheidsideaal of een gladde fasion shoot. Ik ben geïnteresseerd in een stukje werkelijkheid van het model zelf en zoek naar manieren om hier een nieuwe uiting aan te geven. hierdoor werk ik nooit met een vast concept maar met een basisidee die nog alle kanten op kan.

Ik ben op zoek naar samenwerkingen met mensen die vooral passie hebben voor fotografie en het "model zijn". mensen met een open houding, die het leuk vinden om te experimenteren en eventueel vaker samen willen werken.

interesse, ik hoor het graag

groeten Sven

Credits

Have you worked with svenzovoorts? Add Credits for svenzovoorts! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment