robbert kamphuis

Photographer Male Wageningen, Gelderland, Netherlands
Mayhem # 209376

About Me

I am an artist (paintings, sculptures, installations) and a photographer. I do both artistic work and photography for companies and organizations. I have a studio in Wageningen and besides the digital work (Nikon) I still do some analog photography (Hasselblad). I like working with nice people and I prefer working with clear conditions. These ingredi├źnts help to make better photographs too.

Ik ben kunstenaar en fotograaf en maak naast artistiek werk ook foto's voor bedrijven en organisaties. Met deze mix van werkzaamheden verdien ik alweer meer dan 10 jaar mijn geld. Ik heb een studio in Wageningen en werk naast digitaal (Nikon) ook nog af en toe op film (Hasselblad).

Naast portretten en modellen fotografeer ik veel gebouwen en interieurs voor mijn opdrachtgevers. Ik zoek regelmatig modellen voor interieurfotografie en voor commercieel werk. Daarnaast zoek ik regelmatig modellen voor artistiek werk - uiteenlopend van fotografie tot schilderen of tekenen.

Ik vind het belangrijk om om een plezierige manier samen te werken - niemand wordt gelukkiger van onaardig doen. En het werk wordt er ook niet beter van. Verder hecht ik aan het maken van duidelijke afspraken.

Credits

Have you worked with robbert kamphuis? Add Credits for robbert kamphuis! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment