Jan Niemeijer

Photographer Male Veendam, Groningen, Netherlands
My MM URL: http://www.modelmayhem.com/body-fun
Mayhem # 1889726

About Me

Na een tijdje als werknemer gewerkt te hebben was het tijd om zelfstandig verder te gaan. Voor mijn onderneming was ik op zoek naar een fotograaf die een fotoshoot voor mijn bedrijf kon maken. Na verschillende voorbeelden ontvangen te hebben van diverse fotografen was ik nog steeds niet tevreden. Omdat wij al pasfoto’s maakten hadden wij de professionele apparatuur al in huis. We zijn toen zelf aan de slag gegaan. Niet alleen het resultaat was direct merkbaar, maar ik merkte ook dat zelf fotograferen precies bij mij past. Dit is nu 8 jaar geleden.
In deze periode ben ik veel aan het experimenteren geweest en heb zo mijn eigen stijl ontwikkeld. Van het een kwam het ander en wij maken nu hoofdzakelijk foto’s met een eigen kunstzinnige Art-Look in een erotische en uitdagende stijl.
Het was voor mij een ontdekkingsreis en ben hierdoor uitermate geïnspireerd geraakt door verschillende fotografen. Door dit te combineren met mijn eigen creatieve ideeën maak ik nu bijzonder, apart en buitengewoon werk. Ook maak ik foto's voor www.sexybikini.nl

Credits

Have you worked with Jan Niemeijer? Add Credits for Jan Niemeijer! >>

What is this?

Friends

Tags

Block this member
Pics

Commentsdata:comments Viewsdata:views Hidden Listdata:count_list
|
Loading Content
data:comment