Details

Model Mayhem #:
509714
Last Activity:
Feb 23, 2010
Experience:
n/a
Compensation:
n/a
Joined:
Sep 05, 2007
Genres:
n/a

About Me

I'm a stylist that likes to make her own pictures. I love to do a lot myself, from starting with a idea till pressing the button of the camera. I love working with other people too. When i work for a photographer i commit myself totally to the styling.

Verified Credits (0)

Worked with Jasmijn? Share your experience and become verified!
Add Credits

Credit Notes

Madelief van Nimwegen, Anouk Morgan, Imke Zuidema, Assa Tilanus, Roos Kloppers

Tags

Charlotte Notenboom · Photographer

Hee,

a.s. woensdag 6 juni (ja ik weet het, helaas kortdag, maar lees even verder..) heb ik een shoot in rotterdam met een super mooie jonge vrouwelijke tweeling, de kleding maat van allebei is maat 140/146 als het groot valt 152 en als het klein valt en van schoenen hebben ze allebei maat 36.

Ik wil een fashion shoot doen met pastel kleuren, beetje netjes ( een lichte jaren 40 kinderlook, snap je wat ik bedoel?) meets fashion.
qua inspiratie heb ik hier wat beelden van die nette kindjes, het is een beetje raar flimpje, maar wel duidelijk, er mag wel een beetje gekke twist aan zitten ;) http://www.froot.nl/posttype/froot/even-lekker-tweeenhalve-minuut-naar-creepy-filmkids-loeren/

Misschien wat lastig omdat het zulke kleine maatjes zijn maar ik heb echt super mooie modelletjes! Dus ik hoop dat je kan en het de moeite waard vind!

ik ben te bereiken via [email protected], 0624872717, en via facebook http://www.facebook.com/charlotte.notenboom

hoop snel iets van je te horen!
Groetjes Charlotte

06-03-2012
Daphnevh · Photographer

Ha Jasmijn,

Alles goed met je?

Ik ben momenteel bezig met een project voor een fotografie/styling opleiding aan de Akademie Vogue (http://www.akademievogue.nl/). Voor dit project moeten we geïnspireerd op een schilderij een fotoshoot doen.

Hiervoor ben ik naarstig op zoek naar een stylist op TFP basis! De exacte datum en locatie is nog niet zeker, maar zal het in een studio in Amsterdam zijn. De shoot zal met zowel een mannelijk als vrouwelijk model zijn. Ook gaan we dan samenwerken met een professioneel visagist.

Voor de opdracht maak ik nog een 'stijlboek' met moodboards en het totale concept en idee, dus deze kunnen we dan samen nog doornemen zodat alles duidelijk voor je is, en je ook je eigen input kwijt kan. De opdracht moet wel binnen de komende 3 weken gerealiseerd zijn.

Ik hoop dat je hierin geïnteresseerd bent, lijkt me tof!

Dank en hoor graag van je,

x Daphne
[email protected]
0627832667

01-02-2011
Olger Grandia · Photographer

Erg mooi portfolio heb je hier staan!
Als je ook interesse hebt lijkt het me erg leuk om een keer met je samen te werken. :)

Groetjes, Olger

08-03-2010
bl0emetjE · Photographer

mooi werk!

10-21-2009
Michelle Aimee · Photographer

Hoi Jasmijn,

Ik wil mijn fashion-portfolio gaan uitbreiden...en ga een paar shoots organiseren in juni. Ik zoek stylisten die het leuk vinden om hier kleding bij te zoeken. Het is voor mijn eigen portfolio, lekker niet in opdracht, zelf bepalen wat ik (we) willen, maar geen budget. Lijkt het je eventueel leuk om te helpen? De shoots vinden waarschijnlijk plaats waar ik woon, in Nijmegen.

Groetjes,
Michelle

05-28-2009