Papallona Emperifollada Male Model
US
METRIC

Details

Model Mayhem #:
544714
Last Activity:
Apr 24, 2011
Experience:
Very Experienced
Compensation:
Any
Shoot Nudes:
No
Joined:
Oct 20, 2007
Age:
35
Height:
2' 11"
Weight:
151 lbs
Neck:
0"
Sleeve:
0"
Chest:
61"
Waist:
54"
Inseam:
0"
Shoe:
12.5
Ethnicity:
Skin Color:
White
See More Details
Eye Color:
Green
Hair Length:
Short
Hair Color:
Grey
Tattoos:
n/a
Piercings:
n/a
Genres:
n/a

About Me

Aquesta papallona és sens dubte una de les mes belles que podem veure volar a Catalunya. Va ser classificada per Carl Lineé el 1758 amb exemplars de Suècia.
La seva àrea es molt ampla podent-se veure des d’Europa i Àsia fins el Japó.
Les seves taques amb forma d’ull son una forma de intimidar als depredadors doncs la confonen amb un animal més gran i, per a la qual cosa, més perillós.
Es una papallona que vola entre juliol-agost-setembre i desprès s’amaga per passar l’hivern, aparellar-se a la primavera i pondre els ous sobre la seva planta nutrícia, la ortiga. Les erugues son gregàries, es a dir es mantenen juntes, sobre la planta i es dispersen al moment de crisalidar. D’aquesta forma tenen menys possibilitats de ser menjades per depredadors doncs la  ortiga les defèn. Malgrat tot son parasitades per altres insectes com dípters i hymenópters.
Podem trobar aquesta papallona pels camps però també en zones de bosc. Ella xucla el nèctar de les flors o també la saba de les branques trencades dels arbres.
Les papallones que nosaltres podem veure voleiar els primers dies de primavera son individus que han passat l’hivern en algun lloc amagat. S’aparellen a la primavera doncs necessiten del fred de l’hivern per ser sexualment adultes. És una papallona esquerpa que no es deixa apropar gaire, fugint ràpidament tant aviat que ha detectat la nostra presència.
.

Verified Credits (0)

Worked with Papallona Emperifollada? Share your experience and become verified!
Add Credits