US
METRIC

Details

Model Mayhem #:
774278
Last Activity:
Jan 21, 2009
Experience:
Some Experience
Compensation:
Depends on Assignment
Shoot Nudes:
No
Joined:
Jul 27, 2008
Age:
39
Height:
5' 7"
Weight:
165 lbs
Bust:
0"
Waist:
0"
Hips:
0"
Cup:
DD
Dress:
n/a
Shoe:
6.5
Ethnicity:
Skin Color:
White
See More Details
Eye Color:
Blue
Hair Length:
Shoulder Length
Hair Color:
Blonde
Tattoos:
n/a
Piercings:
n/a
Genres:
n/a

Lists (2)

Models with an amazing body

1 Photos

IngridFromHolland's list of killer photos

0 Photos
See Less

About Me

Hi all,

my name is Ingrid, I am 23 years old and I am modelling for a few years now. I don't shoot very often but when I'm modelling I enjoy it very much.

This year I want to work at my figure and looks and than I would like to shoot more, with some good photographers in the Netherlands.

I would love to get some tips so I can get some better photo's! Also I am looking for MM-friends!

Love,
Ingrid

Verified Credits (0)

Worked with IngridFromHolland? Share your experience and become verified!
Add Credits

Tags

Jeroen Schipper · Photographer

Nice portfolio! it would be nice if we work together someday!

01-04-2013
Michelle Aimee · Photographer

Hoi Ingrid,

Ik ben een fotografe van 26 jaar, in 2008 afgestudeerd aan de kunstacademie en ik werk nu voor mezelf en in opdracht. In opdracht doe ik veel portret- en modefotografie, en in mijn vrije werk varieert het wat ik fotografeer. Mijn website is: michelleaimee.com.
Dit jaar ga ik deelnemen aan het fotofestival Breda Photo. Hiervoor ga ik nieuwe foto s maken en zoek ik ook nieuwe modellen. Ik heb op modelmayhem gekeken of ik geschikte modellen zag, en zo kwam ik bij jou uit. Ik zou het super vinden als je voo rmij zou willen poseren.
Het thema van de expositie is Tilt, en ze vroegen aan mij of ik iets kon met het concept virtuele realiteit. Ik wil foto s gaan maken die een iets te maken hebben met hyves en facebook. Ik vind het namelijk heel fascinerend dat zoveel mensen daarop te vinden zijn en alles met iedereen delen (ik doe dat ook). Wat mij altijd opvalt op hyves en facebook is dat er veel typisch hyves en facebook foto s te vinden zijn. Modellen kijken op een bepaalde manier, vanuit een bepaalde hoek op de foto s en ze zien er allemaal heel knap en mooi en fancy opgemaakt en aangekleed uit...maar het is helemaal niet zoals het in realiteit is...als we in gewone spijkerbroeken lopen ;)
De foto die ik wilde gaan maken moet een soort hele vreemde hyves foto maken. Ik vraag je dan om zo heel fancy aangekleed en opgemaakt te komen, en dan te poseren alsof je op zo n hyves foto staat (als je mee wil werken krijg je nog veel meer info en zal ik allemaal voorbeelden sturen). Dan wil ik ergens op het plattenland een foto gaan maken, in een super natuurlijke setting. Dan wil ik dat je op de foto gaat met een meisje die zelf helemaal geen make-up opheeft en ook geen kleren aanheeft. Dus een soort contrast in werelden. De fancy hyves en facebook wereld waarin iedereen knap en mooi is (dat ben jij dan) en jij wordt dan op de foto gezet naast een naakt onopgemaakt meisje met ook beetje boersig uiterlijk. En dan wil ik dat fotograferen op het platteland ergens.

Ik heb in het totaal 4 vrouwen nodig en heb nu ongeveer 15 vrouwen aangeschreven, dus ik kan niet met zekerheid zeggen als je mee wil doen of je uiteindelijk ook mee kan doen, ik maak uiteindelijk een selectie en probeer 4 hele verschillende type vrouwen te krijgen.

De shoot vindt plaats op 14 augustus vanaf een uur of 12.00 13.00 tot ongeveer 17.00 18.00. Ik woon en werk in Nijmegen, daar zal de shoot ook plaatsvinden. Je krijgt alle kosten vergoed, en je krijgt natuurlijk ook alle foto s. Ik kan je niet per uur betalen...daar is helaas geen geld voor. Maar eigenlijk alle mensen die met me hebben gewerkt tot nu toe vonden dat altijd een hele leuke ervaring!

Lijkt het je leuk om mee te werken mail me dan terug op mijn emailadres: [email protected]. Ik ben nu op vakantie (kreeg deze opdracht terwijl ik op het strand lag) dus ik kan niet vaal mijn email checken. Als je graag wil meewerken zou het handigste zijn als je me een mailtje en een smsje stuurt op het nummer: 0642220910.

08-03-2010
AnneLise · Model

Hey Ingrid.

Thanks a lot for those kind words. You are really pretty. Hope to talk more with you. I am great fan of your home country, it is one of my favourites to visit. Have a great day.

Annie

09-15-2008
Michael Fotografie · Photographer

Hi Ingrid, dank voor je friendrequest en tag. Mocht je de komende weken doordeweeks tijd en zin hebben in een shoot. Just let me know ... Ciao, Michael.

08-11-2008
Erik van Santen · Photographer

Als je nog TF* shoots zoekt, ik hou me aanbevolen :-)

07-28-2008