Details

Model Mayhem #:
1714271
Last Activity:
Aug 14, 2013
Experience:
Some Experience
Compensation:
Time for Print
Joined:
Jun 09, 2010
Genres:
Art
Erotic
Fetish
Glamour
Lingerie
Swimwear

Lists (1)

I love these!

4 Photos
See Less

About Me

Tijdens mijn tienerjaren ben ik besmet geraakt met het fotografie virus, een virus waar (gelukkig) nog geen remedie of medicijn voor is.
Om mijn niet aflatende honger naar fotografie te voeden, ben ik doorlopend op zoek naar modellen, al dan niet ervaren of nieuw.

Ben ik een goed fotograaf?

Ik zal dat nooit durven te beweren, ik hoop elke shoot opnieuw, weer te kunnen leren en mijn kijk op de fotografie te verruimen, of mijn werk goed is, laat ik aan anderen om te beoordelen.

Ik geloof er heilig in dat goede foto`s een paar ingrediënten nodig hebben waaronder, een goede voorbereiding, een goed idee, een model dat wil leren of goed werk levert en goede visagie, als die vier dingen aanwezig zijn, is de foto al gelukt voordat ik op de ontspanner knop druk.

Voorbereiding doe ik zelf, idee word ook vooraf goed uitgewerkt, visagie word verzorgd, dus het enige waar ik naar op zoek ben, is een goed model, of althans een leuke meid/vrouw, die aspireert mooie foto`s te maken.

Moet je als model de ideale maten en uiterlijk hebben?

Nee, zeker niet, zolang je een representatief en verzorgd uiterlijk hebt, ben je geschikt om mooie foto`s van jezelf te laten maken, lengte, cup maat en confectie maat zijn dan zeer ondergeschikt.

Vanwege de sensuele inslag die in veel van mijn werk terug te vinden is, word wel gevraagd, dat je niet teveel tatoeages, piercings en dergelijke hebt, zolang het met mate is, is het echter geen probleem.

Ik mag graag vrouwen sensueel in beeld brengen, d.w.z. al dan niet naakt of deels naakt, ik ben er echter nooit op uit, alles te tonen en/of platvloers in beeld te brengen, spanning, de wens meer te zien dan er werkelijk te zien valt, dat beoog ik.

Een model moet dus bereid zijn, (deels) naakt te poseren, al mag ze daar zelf natuurlijk de grenzen aangeven, deels bedekt, onherkenbaar, er is veel mogelijk.
Dit wil echter niet zeggen, dat ik enkel naakt fotografie doe, ik doe ook andere shoots hoor!

Dus een perfect lichaam, lange benen, helder blauwe ogen, een flinke stevige C-cup en een wespentaille, heb je ze, dan ben je van harte welkom, maar ook zonder al die dingen, mag je zeker contact met me opnemen.

Bedenk ik zoek sensuele foto`s, geen seksuele.

Mijn vriendin is een voormalig model en heeft zich helemaal toegelegd op visagie, shoots worden dus altijd van visagie voorzien en vinden plaats in een kleine studio in België (nabij Hasselt), om deze reden zijn Belgische modellen dus ook van harte welkom.

Ik werk vaak samen met collega`s en een samenwerking waarbij een model poseert voor twee of meer fotografen is dus ook denkbaar, maar natuurlijk altijd in overleg, het is enkel een mogelijkheid, geen verplichting.


Bist du bereit sensuelle und sinliche foto`s zu machen, lass was hören!
Ich mache kein pornografische arbeit und arbeite nuhr auf TFCD basis!

Thrill me, excite me and make my world rock!

JPK

Verified Credits (0)

Worked with JohnPK? Share your experience and become verified!
Add Credits

Credit Notes

kijk zeker een keertje op mijn website, er staan diverse voorbeelden van mijn werk.


Toggle Worksafe Mode: On | Off


Disclaimer: All casting calls on our site are posted by third parties and not by us. We are not a talent agency and we do not endorse or recommend any agency, company or individual that posts a casting call on our site. We do not verify the legitimacy, accuracy or currency of any casting notice posted on our site. Please refer to Member Safety and Avoiding Scams before deciding to work with any individuals on the site. If you notice any suspicious activity, please report such activity to us immediately at [email protected]. By using this site, you agree to be bound by our Site Rules, Terms, Privacy Policy and Cookie Policy.