Details

Model Mayhem #:
3066510
Last Activity:
Jan 18, 2019
Experience:
Some Experience
Compensation:
Time for Print
Joined:
Jun 10, 2013

About Me

Hej.
Mitt namn är Simeon Andersson och jag jobbar som grafisk designer.
Fotograferingen är mest en hobby men men det är en del av mitt jobb som media ansvarig. Har fotat för bl a. för Sirry's hårstudio, Helsingborgs stad, Telesystem Climaco etc.

Jag gillar att vara kreativ när jag fotograferar modeller, lite udda och helst fantasifulla motiv är det jag tycker mest om att göra. Det hindrar ju dock inte mig från att ta vanliga studiobilder eller fashion.

Som många andra här är jag lite av en perfektionist - men jag jobbar nästan endast med enklare medel. En reflexskärm, lite naturligt ljus utomhus är allt som behövs för fantastiska resultat! Det sagt så har jag precis skaffat mig ett par maffiga externa studioblixtar som jag vill testa utomhus med någon!

Jag bygger ständigt på min portfolio så bara kontakta mig om du har någon speciell idé för en fotosession, eller har lust att spawna fram en idé tillsammans med mig.

Hoppas vi hörs!

__________________


Hey. My name is Simeon Andersson and I work as a graphic designer.
The photography thing is more of a hobby, but it's part of my job as a media manager as well.

I like beeing creative when I'm working with a model on a photoshoot. Somewhat strange, and better yet, imaginative motives - that's what I enjoy doing!
This doesn't stop me from doing more "normal" photoshoots or fashion.

I continually work on improving my portfolio so just contact me if you have a special idea for a photoshoot or just wanna sit down and spawn an idea with me!

Get in touch!

Verified Credits (0)

Worked with Simeon Andersson? Share your experience and become verified!
Add Credits